Tablouri cu lana si broderie

130 lei

De la 130 lei

Aceste tablouri sunt cu atat mai speciale cu cat au darul de a imortaliza momentele speciale si a le transforma in amintiri nemuritoare.
Sunt mult iubite, rezistente si pline de culoare si emotie. Reprezinta un cadou unic, de suflet, potrivit in orice moment.
Se personalizeaza 100%, in functie de preferintele voastre.

Cum comanzi?

*** Dimensiunea ramei de gherghef variaza intre 16 si 18 cm, in functie de numarul personajelor si de disponibilitatea la furnizor.

1. Selecteaza numarul personajelor dorite.

2. Lasa-mi detaliile:

  • despre personaje – preferinte pentru culorile hainelor, culoarea si lungimea parului si alte detalii pe care le consideri importante in realizarea tabloului.
  • preferintele pentru culorile broderiei si modelul acesteia.

3. Ataseaza-mi 1-3 poze reprezentative. Acestea ma ajuta sa ma pot orienta mai usor in ceea ce priveste inaltimea personajelor sau culoarea/ stilul parului.

Deoarece NU reprezint trasaturile fețelor, acestea pot fi blurate in fotografii daca acest lucru te face sa te simti mai confortabil.

4. Selecteaza data la care ai dori sa primesti tabloul si trimiti comanda

5. Timpul de executie este minim 10 zile lucratoare, dar daca il doresti mai rapid te rog sa ma contactezi inainte de plasarea comenzii.

 

*** Intra pe pagina de Instagram Woolicious  pentru a vedea restul lucrarilor

 

 

10 in stoc

(15 lei/1 unit)


Cere comanda personalizata
Acest website foloseste cookie-uri si alte date pentru a oferi, a mentine si a imbunatati experienta ta pe website. Daca accepti cookie-urile, vom personaliza continutul si anunturile pe care le vei vedea, in functie de activitatea ta pe websiteul nostru.